Veste bună pentru iubitorii șahului!

    Începând cu data de 9 septembrie 2022 am reușit să inaugurăm Programul de Pregătire de la 0 la Maestru. Acest program cuprinde lecții audio împărțite în 13 module distincte.

   Există patru modalități de acces la lecțiile din acest program. Poți să ai acces gratuit la oricare din sintezele lecțiilor, sinteze care sunt postate pe canalul de YouTube.

   În cazul în care dorești să aprofundezi un anumit subiect sau să te perfecționezi în șah există trei posibilități să accesezi lecțiile din program. Se poate obține accesul la o singură lecție, la un modul anume sau la toate cele 13 module din program.

   Pentru fiecare caz în parte se poate obține accesul pentru trei luni, șase luni sau un an.

   Pentru a avea acces la lecțiile plătite este nevoie să îți creezi un cont pe platforma noastră. Pentru aceasta ai nevoie doar de un nickname și o adresă de mail. 

   Nu uita! Programul de pregătire de la 0 la Maestru poate fi un răspuns la întrebările tale legate de șah. Indiferent de țelul sau scopul tău, acest program poate fi o etapă în dezvoltarea ta personală. În drumul tău spre performanță nu ești singur! Îți dorim succes!