Termeni și condiții

  Vizitarea site-ul lectiadesah.rofolosirea lui sau comandarea produselor afișate pe site implica acceptarea Termenilor si Condițiilor de utilizare de mai jos.

 

Despre noi

  Site-ul lectiadesah.ro  este administrat de societatea Lectia de sah S.R.L., cu sediul în Str. Decebal 3, Com. Chinteni, Jud. Cluj România, înregistrata la Registrul Comertului Cluj cu numarul J12/1192/2022, CUI 45758618. Site-ul lectiadesah.ro  nu îsi asuma nicio garantie, obligatie sau raspundere fata de utilizatorii finali sau fata de terti, cu exceptia obligatiilor prevazute de legislatia în vigoare. Lectia de sah S.R.L pastreaza în totalitate si în mod unilateral dreptul de a adauga, sterge, modifica, folosi toate materialele, datele si informatiile continute în orice moment de site-ul lectiadesah.ro, inclusiv cele adaugate de utilizatorii finali sau asociate comportamentului lor, cu respectarea prevederilor legale în vigoare si a legislatiei nationale si europene cu privire la protectia datelor cu caracter personal.

  Prin accesarea site-ului, utilizatorii se angajeaza sa nu cauzeze daune catre Lectia de sah S.R.L  sau catre oricare persoana fizica sau juridica. La crearea sau actualizarea unui cont de utilizator înregistrat, utlizatorul final se angajeaza sa introduca si sa mentina datele sale de identificare complete si corecte. Utilizator este orice persoana care acceseaza orice pagina sau resursa din cadrul site-ului lectiadesah.ro, indiferent daca este sau nu înregistrat ca utilizator pe site.

  Acesti Termeni si Conditii de folosire se aplica pe termen nelimitat de la prima accesare a site-ului lectiadesah.ro. Ei pot fi modificati de Lectia de sah S.R.L în orice moment, fiind recomandat ca toti utilizatorii sa verifice la fiecare accesare versiunea curenta.

 

Copyright  

   Continutul site-ului lectiadesah.ro - imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software - este integral proprietatea Lectia de sah S.R.L  si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fără acordul Lectia de sah S.R.L  a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Detaliile produselor, proiectelor, evenimentelor si serviciilor Lectia de sah S.R.L  prezentate în cadrul site-ului sunt oferite cu titlu informativ si pot suferi modificari neanuntate.  De asemenea, imaginile, clipurile video si celelalte resurse media sunt prezentate întotdeauna cu titlu de exemplu.


Protectia Datelor personale 

  Lectia de sah S.R.L asigura protectia datelor dumneavoastra personale colectate pe site-ul lectiadesah.ro si se angajeaza sa le foloseasca exclusiv în beneficiul clientilor si in scopul declarat al acestui site. Lectia de sah S.R.L a implementat masurile de protectie necesare conform Regulamentului european privind protectia datelor personale. 

Datele cu caracter personal colectate sunt folosite în urmatoarele scopuri de catre Lectia de sah S.R.L:

-Pentru a ne asigura ca site-ul lectiadesah.ro functioneaza corect;

-În scopuri de marketing pentru a va propune servicii, produse si oferte care sa fie interesante pentru dumneavoastra;

-Pentru a putea livra comenzile dumneavoastra;

-Pentru a crea conturile de client pe site.

 Informatiile din formularul de înregistrare pe site, formularul de înregistrare la newsletter, cât si informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice, recomandari personalizate etc. Lectia de sah S.R.L nu va face publice, nu va transmite mai departe si nu va vinde informatii referitoare la datele cu caracter personal ale clientilor sai.

  Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Lectia de sah S.R.L are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de clienti, un membru al familiei acestora ori o alta persoana.

   Refuzul furnizarii datelor din formularul de comanda determina imposibilitatea onorarii comenzilor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate nici unui alt destinatar. Conform Legii nr. 677/2001, clientul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si de dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale si sa solicite pe cale oficiala stergerea datelor. Datele nu vor fi transferate in alte state.

   lectiadesah.ro nu retine si nu stocheaza datele de card ale clientilor

   Lectia de sah S.R.L nu colecteaza date cu caracter personal fara acordul prealabil al utilizatorilor. Orice utilizator are dreptul de a cere sa aiba acces la toate datele colectate de Lectia de sah S.R.L, dreptul de a corecta datele colectate, sau de a “se face uitat”, adica de a cere ca Lectia de sah S.R.L sa stearga toate datele stocate.  Pentru a înregistra o cerere sau sesizare privind protectia datelor, colectarea lor, stocarea si utilizarea, puteti contacta Responsabilul Lectia de sah S.R.L pentru protectia datelor cu caracter personal prin trimiterea unui email la adresa contact@lectiadesah.ro .

 

Limitele accesului la site

  Garantam utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site. Nici utilizatorii inregistrati si nici alte persoane, care nu se afla in relatii contractuale cu noi, nu au dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a-l reproduce partial sau integral, de a-l copia sau de a-l exploata in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Lectia de sah S.R.L. Vizitatorii pot accesa site-ul fara a-si lasa datele personale.

 

Politica de Cookies

   Pentru o mai buna functionare site-ul  www.lectiadesah.ro foloseste cookies. In cazul in care aveti nevoie de mai multe informatii, ne puteti contacta la adresa de email contact@lectiadesah.ro.

 

Limitele responsabilitatii

    Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc. Informatiile incluse pe lectiadesah.ro  va sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care noi le consideram de incredere. in cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului  de autor, va rugam sa ne aduceti  la cunostinta la adresa contact@lectiadesah.ro. pentru a putea lua masurile legale necesare. 
   

   Parerile exprimate in cuprinsul materialelor care apar in sectiunile blogului si recenziile de pe www.lectiadesah.ro  sunt asumate in intregime de autorii respectivelor materiale si nu implica responsabilitatea solidara a lectiadesah.ro .
Informatiile pot fi reproduse exclusiv pentru uz personal. Pentru informatiile sau datele considerate de interes general, care ar putea aparea in presa, Lectia de sah S.R.L trebuie sa isi exprime acordul scris pentru publicare.

 

Reclamatii privind produsele

   Orice reclamatie privind produsele livrate la clienti va fi adusa la cunostinta Lectia de sah S.R.L in maximum 24 de ore de la primirea acestora, prin e-mail la contact@lectiadesah.ro sau telefonic. Lectia de sah S.R.L  urmeaza sa o solutioneze in maxim 3 zile de la primire. In cazul in care produsele nu se pot livra (stoc epuizat) sau integritatea produselor este afectata pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea sumelor incasate deja de Lectia de sah S.R.L, dar nu si despagubiri suplimentare. Valoarea maxima a obligatiilor companiei noastre fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare a unui colet/produs este valoarea sumei incasate de la client pentru respectiva comanda.

 

Pretul final si livrarea pe teritoriul Romaniei

   Pretul final platit de client este cel afisat pe site lectiadesah.ro . Compania noastra nu percepe clientului la cumpararea produsului nicio taxa suplimentara  fata de pretul afisat.  

 

Retur

   Potrivit art. 7 din Ordonanta Guvernului nr.34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice compania ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Singurele costuri care cad in sarcina consumatorului sunt cele de livrare.

   Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse) si in pachetul orginal in care au fost livrate. Atentie! Comerciantul, in cazul in care nu poate executa contractul din cauza indisponibilitatii produsului sau serviciului, trebuie sa informeze consumatorul despre aceasta indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a varsat ca plata trebuie rambursate de comerciant in termen de maximum 30 de zile. Clientul se obliga ca in momentul returnarii sa trimita un e-mail pe adresa  contact@lectiadesah.ro care sa contina:

- data expedierii coletului;
- numarul comenzii;
- suma de returnat;
- modalitatea de plata dorita (datele contului bancar sau pentru mandatul postal);

   De asemenea, retururile se fac intotdeauna cu confirmare de primire exclusiv pe adresa: Lectia de sah S.R.L., cu sediul în Str. Decebal 3, Com. Chinteni, Jud. Cluj România si trebuie sa contina o copie a facturii.

  In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.).

  Orice conflict aparut intre Lectia de sah S.R.L si clienti va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale românesti in domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor românesti.

  Produsele digitale se transmit doar in format electronic, deci nu exista ca produse fizice care sa fie livrate clientului. Plata pentru cartile sau inregistrarile digitale se face exclusiv online (prin card), plata ramburs nefiind posibila. Produsele digitale (ebooks) fac exceptie de la conditiile obisnuite de retur intrucat sunt considerate servicii de catre legislatia in vigoare.

  Este obligatia si responsabilitatea clientului sa verifice informatiile de compatibilitate si instructiunile public disponibile pe site si sa se asigure ca produsele digitale pe care intentioneaza sa le cumpere sunt compatibile cu dispozitivele pe care intentioneaza sa le utilizeze, inainte de a realiza achizitia.

  In masura in care clientul a primit un link de download valid, in conformitate cu comanda plasata pe site, se va considera ca serviciul pe care Lectia de sah S.R.L s-a obligat sa il presteze a fost indeplinit si acceptat de client. Linkurile de download oferite clientului nu pot fi retrase odata ce au fost trimise , iar, in masura in care sunt functionale in conditiile si pentru dispozitivele specificate pe site, se va considera ca Lectia de sah S.R.L si-a indeplinit toate obligatiile fata de client. In aceste situatii nu este posibila returnarea contravalorii acestor servicii.

  In situatia in care clientul achizitioneaza un produs digital care nu este compatibil cu dispozitivul sau si aceasta incompatibilitate este specificata in mod public pe site, nu va fi posibila returnarea contravalorii produselor atat timp cat clientului i s-a livrat un link de download valid care functioneaza in conditiile specificate pe site.

 

Interactivitate

  Promotiile sunt aplicate comenzilor care respecta integral regulile afisate pe site, in perioada de valabilitate clar mentionata si, in limita stocului disponibil. Lectia de sah S.R.L nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru intreaga perioada de promotie si poate retrage promotia fara notificare prealabila.

 

Comunicarea lectiadesah.ro

  Persoanele inregistrate pe lectiadesah.ro  pot face comentarii si orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, intrebari sau alte informatii, cata vreme limbajul acestora este civilizat iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, rasist, provocator, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu lectiadesah.ro, nu sunt email-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legislatia penala in vigoare. Lectia de sah S.R.L nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comentarii sau comunicari. in cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul acorda lectiadesah.ro dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloace. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau il transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei terte entitati fizice sau juridice. Lectia de sah S.R.L  isi rezerva dreptul de a retrage de pe lectiadesah.ro orice comentarii sau comunicari considerate ca neadecvate si neconforme cu conditiile de mai sus, fara o avertizare prealabila adresata utilizatorului.

 

Dispozitii finale

  Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta neconditionat termenii si conditiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu a unui contract valabil incheiat.